ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Color of the Year and Color Trends 2021 | Benjamin Moore

Για πάνω από δύο δεκαετίες το κατάστημα Τσαντηρόπουλος στην Κηφισιά της Αττικής εισαγάγει αμερικάνικα χρώματα προσφέροντας άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πλαστικά, ακρυλικά και οικολογικά χρώματα, βερνίκια, ριπουλίνες, αστάρια, εργαλεία βαφής και τεχνοτροπίες. Έχουμε συνεχή ενημέρωση για ότι καινούργιο κυκλοφορεί στον τομέα των χρωμάτων. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως: Benjamin Moore, Little Green, Giorgio Graesan, Fleetwood, Knauf, Polyvine, Syntilor, Titan.

Σ'εμάς θα βρείτε τα κατάλληλα υλικά για να διακοσμήσετε σε όποια απόχρωση επιθυμείτε όλους τους χώρους: της οικίας, του χώρου εργασίας, των ξενοδοχείων, των βρεφονηπιακών σταθμών κ.α. Για οποιαδήποτε απαίτησή σας η λύση βρίσκεται στο κατάστημά μας.

Έχετε απορίες; Το προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις και να σας δώσει πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες για να ανανεώσετε το χώρο σας. Και αν βρίσκεστε μακριά και δεν μπορείτε να μας επισκεφτείτε, καλέστε μας στο 2106203521 και θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.